Ik dacht het eerst zelf te doen maar zat met een hoop vragen. Na de basale brainstormsessie kwam ik helemaal blij naar buiten. Ik wist wat ik kon doen en werd door de mannen van marketingscan.nl prima in de goede richting geholpen.

Tante Leen

Levensartiest, Jordaan Unlimited

Power brainstorm

3 uurs sessie op basis van het rapport en een omgevingsanalyse

U heeft de marketingscan gedaan en de informatie uit onze analyse tot u genomen. Wellicht bent u bevestigd in uw vermoedens, wellicht bent u aangenaam verrast door de stand van zaken. Wat de uitkomst ook is, het is wel het resultaat van de noodzaak die u voelde om de scan te doen.

Behoefte om te sparren

De feedback die wij vaak krijgen is dat er direct na het lezen van het rapport er vanuit de vragen die hierbij er een enorme behoefte is om inhoudelijk te sparren. Uiteraard totaal afhankelijk de mate waarop het rapport aan uw verwachting voldoet.

Durf uit uw comfort zone stappen

De marketingscan heeft u niet zomaar ingevuld. U had wellicht een concrete aanleiding die u heeft aangezet om uw marketingactiviteiten nog eens onder de loep te nemen. Waarom dan niet nog een stap nemen en laat ons een keer actief meedenken tijdens een power brainstorm.

Wat gaan wij doen?

Ter voorbereiding van de brainstormsessie voeren wij met het rapport als uitgangspunt een omgevingsonderzoek uit. Wij verdiepen ons in uw markt en doelgroep(en). De informatie die dit oplevert in combinatie met het rapport zelf legt de basis voor een vruchtbare brainstormsessie. Na afloop hiervan ligt er een eerste plan van aanpak op tafel.

Goed bereikbare locatie

Voor de brainstormsessies hebben wij een zeer goed bereikbare locatie, centraal in het land. Op het middenperron van station Naarden Bussum houden wij kantoor en nodigen u van harte uit in ons bispreekkamer. Klik op onderstaande button dan kunt u uw voorkeuren voor een afspraak aangeven.

Kosten:

De kosten voor een power brainstormsessie op basis van uw rapport bedragen € 480,- (excl. BTW). U ontvangt hiervoor een factuur op het moment dat de afspraak definitief is.