Basale brainstorm

3 uurs sessie op basis van het rapport

U heeft de marketingscan gedaan en de informatie uit onze analyse tot u genomen. Wellicht bent u bevestigd in uw vermoedens, wellicht bent u aangenaam verrast door de stand van zaken. Wat de uitkomst ook is, het is wel het resultaat van de noodzaak die u voelde om de scan te doen. Een basale brainstorm is nu de logische volgende stap.

Behoefte om te sparren

De feedback die wij vaak krijgen is dat er direct na het lezen van het rapport er vanuit de vragen die hierbij er een enorme behoefte is om inhoudelijk te sparren. Uiteraard totaal afhankelijk de mate waarop het rapport aan uw verwachting voldoet.

Durf uit uw comfort zone stappen

De marketingscan heeft u niet zomaar ingevuld. U had wellicht een concrete aanleiding die u heeft aangezet om uw marketingactiviteiten nog eens onder de loep te nemen. Waarom dan niet nog een stap nemen en laat ons een keer actief meedenken.

Wat gaan wij doen?

Tijdens de basale brainstorm beantwoorden wij de vragen die mogelijk bij u opgekomen zijn tijdens het lezen van de analyse. Vervolgens lopen wij nog een keer met u door het rapport en schetsen mogelijke scenario’s voor verbetering.

Goed bereikbare locatie

Voor de brainstormsessies hebben wij een zeer goed bereikbare locatie, centraal in het land. Op het middenperron van station Naarden Bussum houden wij kantoor en nodigen u van harte uit in ons bispreekkamer. Klik op onderstaande button dan kunt u uw voorkeuren voor een afspraak aangeven.

Kosten:

De kosten voor een basale brainstormsessie op basis van uw rapport bedragen € 240,- (excl. BTW). U ontvangt hiervoor een factuur op het moment dat de afspraak definitief is.